you can change this text here!!
Fine Art of Web Design', this session will lift the lid on web technologies including XHTML, CSS and DOM scripting and show you exactly where they fit in with modern web design. Andy will reveal the lid on web technologies including XHTML, CSS and DOM scripting and show where they fit in with modern web design....


Vineri, 30 iulie 2010 ai ocazia sa simti din nou savoarea muzicii care ne-a incantat ani la rand, de la „Heaven Scent” la „Take me with you” si de la „Starring at the sun” la „Knights of the Jaguar” si a petrecerilor de inalta tinuta organizate in ultimii 10 ani de La Mania Mamaia.

Do you REMEMBER ?

Clubul La Mania din Mamaia se numara cu siguranta printre promotorii muzicii electronice in Romania, aici sosind in premiera, de-a lungul timpului, nume grele ale scenei mondiale, de la Sasha, James Zabiela, Dave Seaman la Danny Howells, Erick Morillo sau Audiofly (ca sa numim doar cateva).

Conceptul REMEMBER! a fost folosit in premiera de Nights.ro la Gossip, in 2005, in colaborare cu Love Events si a castigat intre timp seara de dupa Craciun din Kristal Glam Club (doua editii – 2008, 2009), pe langa premiul pentru cea mai buna petrecere de club conform voturilor exprimate de catre vizitatorii site-ului Nights.ro Awards 2009.

Pe 30 iulie 2010 veti avea ocazia sa va intalniti in premiera cu Rosario Internullo, unul dintre artizanii mutarii fenomenului muzical electronic in statiunea Mamaia (este stiut faptul ca el a propus organizarea In Deep And Dance Days in 2001 la Enigma si Celentano Beach Mamaia), cu Kool, poate cel mai cunoscut promotor al muzicii electronice din zona Ardealului, ajuns intre timp foarte cunoscut si la vest de Tisa si cu Pagal, supranumit regele after-hours-ului (impreuna cu Kool) si devenit intre timp un obisnuit al cluburilor de calibru din Ibiza (si nu numai).

Putem spune ca prin intermediul acestei petreceri, clubbingul romanesc se intoarce la vatra, exact acolo unde s-a dat trend-ul in muzica electronica atat in 2001-2002, cat si in 2009 – 2010 – in La Mania din Mamaia.

Vino si tu la REMEMBER! sa te delectezi cu multa muzica buna, mixata de artizanii muzicii de club de la noi din tara in cel mai tare club de pe litoral – LA MANIA!

Powered by ONE FM.

DO YOU REMEMBER?

Intrare: 20 lei