you can change this text here!!
Fine Art of Web Design', this session will lift the lid on web technologies including XHTML, CSS and DOM scripting and show you exactly where they fit in with modern web design. Andy will reveal the lid on web technologies including XHTML, CSS and DOM scripting and show where they fit in with modern web design....
Posted on 10:59

Summer Set @ Daimon ----- 10-11.09.10

By PARTY TEAM la 10:59


Fie ca am petrecut o vara la terase, pe plajele insorite sau la festivaluri, e timpul sa ne strangem din nou la Daimon pentru o ultima nebunie de week-end cu muzica de exceptie! Nu poti incepe scoala cu spor daca nu esti prezent la Nights.ro Summer Set 2010 pentru o ultima distractie care sa iti aduca aminte de aceasta vara minunata! Doua nopti pline cu DJ romani de top si un invitat special: Alex Niggemann, din Germania. Vino pe 10 si 11 septembrie la Daimon Club sa inchei vara 2010 asa cum se cuvine, in ritm de dans, cu toti prietenii in jur!
Vineri, 10 septembrie, te intampina cu multa caldura cei mai buni DJ romani, cei care au spart orice record in aceasta vara: Optick, Adrian Eftimie, Rosario Internullo si Kool. Un careu de asi de neegalat! in warm-up vor mixa Mahony si doi DJ promitatori, Deef Tongue si Octav Paul.
Sambata, pe 11 septembrie, germanul Alex Niggemann tine capul de afis, secondat de fenomenalii Livio & Roby, precum si de alti doi DJ si producatori romani foarte apreciati: Ali Nasser si Dan Andrei. Warm-up-ul va fi asigurat de Oliviu.
Silver Afterhours Reopening: Livio & Roby, Faster / 11.09.10

google_protectAndRun("render_ads.js::google_render_ad", google_handleError, google_render_ad);
http://www.love2dance.ro/clive-henry-midi-cluj-10-09-10
Va asteptam vineri 10 septembrie sa-l ascultati in premiera la Club Midi pe Clive Henry.
Clive Henry & Justin Drake cunoscuti sub numele de Peace Division sunt artistii care timp de zece ani nu s-au aventurat departe de underground, fiind considerata una dintre cele mai bune echipe britanice de producatori si remixeri. Soundul lor este unul deep, minimalist si nonconformist apreciat de multi dj de renume mondial. Au scos piese la labeluri importante cum ar fi Crosstown Rebels, Tsuba Records, Low Pressings, 8 Bit, NRK Sound Division. Labelul lor Low Pressings este considerat printre cele mai seriose din UK avand peste 50 de releasuri. In 2008 duo-ul a fost invitat de Pete Tong pentru a realiza un set la emisiunea Essential Mix. Clive Henry este unul din reprezentantii brandului Circoloco, aflandu-se des la pupitrul renumitului club DC 10 din Ibiza.
Intrare: 15 lei pana la 00:00 / 30 lei dupa 00:00
http://www.love2dance.ro/12h_dance_marathon
Zebra Events prezinta 12 Hours Dance Marathon – Editia 6.E85 Parcarea Baumax (Cort) Bacau / Vineri 10 Septembrie ora: 22:00
Marcam sfarsitul vacantei si a sezonuluii estival dar si inceputul noului sezon de toamna cu cea de-a 6-a editie a 12 Hours Dance Marathon care va avea loc pe data de 10 Septembrie incepand cu ora 22:00.
Headlinerii acestei editii care vin pentru prima data in Moldova sunt artistii casei de discuri M-nus: Heartthrob si Troy Pierce, ei aflandu-se intr-un turneu de promovare al noului material audio Square One, dar si Ilario Alicante care ne-a incantat de fiecare data cand a venit la Bacau, un nume in plina ascensiune reprezentand celebra casa de discuri Cocoon, alaturi de ei vor mai mixa Praslea si Zotist din partea agentiei Sunrise, astfel avem toate ingredientele pentru o petrecere reusita.
Evenimentul va avea loc in Bacau intr-un cort amplasat in parcarea Baumax (E85) si completam cu un sound de exceptie, jocuri de lumini, lasere, proiectii 3D si multe alte surprize.
Timetable:
22:00 – 00:00 Zotist00:00 – 02:45 Ilario Alicante02:45 – 08:00 Heartthrob & Troy Pierce – Square One08:00 – 10:00 Praslea
12 HDM VI Official After-Hours @ Zebra Club Bacau ora 10:00 AM Line-up: Stefan Rou
Bilete in locatie: 40 lei (intre 22:00 – 6:00)Bilete in avans: 30 lei in numar limitat, se pot procura din urmatoarele locatii:Bacau: Club Zebra, Bourbon Cafe in Central Plazza.Iasi: Acaju Cafe si The Very Shop.Piatra-Neamt: Chaplin`s Pub.Bilete After-Hours: Gratis cu bratara de la eveniment sau 20 Ron.
Contact informatii si rezervari: Cristi – 0747252397