you can change this text here!!
Fine Art of Web Design', this session will lift the lid on web technologies including XHTML, CSS and DOM scripting and show you exactly where they fit in with modern web design. Andy will reveal the lid on web technologies including XHTML, CSS and DOM scripting and show where they fit in with modern web design....
Posted on 01:29

Alex Niggemann @ Daimon 11 SEPTEMBRIE 2010

Filed Under () By PARTY TEAM la 01:29


Fie ca am petrecut o vara la terase, pe plajele insorite sau la festivaluri, e timpul sa ne strangem din nou la Daimon pentru o ultima nebunie de week-end cu muzica de exceptie! Nu poti incepe scoala cu spor daca nu esti prezent la Nights.ro Summer Set 2010 pentru o ultima distractie care sa iti aduca aminte de aceasta vara minunata! Doua nopti pline cu DJ romani de top si un invitat special: Alex Niggemann, din Germania. Vino pe 10 si 11 septembrie la Daimon Club sa inchei vara 2010 asa cum se cuvine, in ritm de dans, cu toti prietenii in jur!
Sambata, pe 11 septembrie, germanul Alex Niggemann tine capul de afis, secondat de fenomenalii Livio & Roby, precum si de alti doi DJ si producatori romani foarte apreciati: Ali Nasser si Dan Andrei. Warm-up-ul va fi asigurat de Oliviu.