you can change this text here!!
Fine Art of Web Design', this session will lift the lid on web technologies including XHTML, CSS and DOM scripting and show you exactly where they fit in with modern web design. Andy will reveal the lid on web technologies including XHTML, CSS and DOM scripting and show where they fit in with modern web design....
Posted on 01:25

Markus Schulz @ Arenele Romane ----- 18 septembrie 2010

Filed Under () By PARTY TEAM la 01:25



Dupa o absenta de doi ani, Markus Schulz, DJ-ul numarul 8 mondial conform clasamentului Top 100 DJMag (2009), revine in Romania, de data aceasta la Bucuresti, Sambata 18 Septembrie (2010), in cadrul unui eveniment marca “TrancENDancE” (TND) la Arenele Romane.
Acest gig va face parte din seria de evenimente pe care Markus Schulz le promoveaza sub numele de “Global DJ Broadcast – World Tour”, un concept cu totul si cu totul special pe care DJ-ul germano-american l-a transformat deja intr-un puternic brand international. Markus Schulz alege in fiecare luna numai un singur eveniment din agenda sa, acela cu potential maxim, care sa fie inregistrat audio impreuna cu ambianta live a acestuia, inregistrare ce urmeaza sa fie difuzata in prima editie de “Global DJ Broadcast” (GDJB – celebra emisiune radio pe care Markus Schulz o are saptamanal si care este difuzata si in Romania in exclusivitate la Vibe FM) a lunii imediat urmatoare. Toate aceste evenimente, 12 la numar in fiecare an, formeaza “Global DJ Broadcast – World Tour” a lui Markus Schulz, iar fiecare eveniment promovat in acest format este mereu si cel preferat de catre fanii Markus Schulz din intreaga lume care ‘se topesc’ sa auda aceste inregistrari live a celor mai ‘incendiare’ set-uri ale DJ-ului lor favorit, Markus Schulz.
Bilete: 30 lei pana la mijlocul lui august / 40 lei dupa
Intrare: 60 lei